https://telavat.ir/fa/%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D9%87%DB%8C%D8%A6%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%82%D8%B1%D8%A2-15
شناسه خبر: 111354
۱۴۰۱-۵-۲ ۱۶:۲۵
اولین نشست هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی شهرستان نهاوند برگزار شد
سید مصطفی موسوی کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نهاوند از اولین جلسه هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی خبر داد.
به گزارش تلاوت از همدان، سید مصطفی موسوی کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نهاوند از اولین جلسه هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی خبر داد. موسوی بیان داشت: با توجه به ضرورت ایجاد هیئت اندیشه ورز قرآنی در حوزه بانوان، هیئتی متشکل از اعضای حقوقی و حقیقی در سطح شهرستان نهاوند راه اندازی شد.
به گفته موسوی، در این هیئت، نمایندگانی از حوزه علمیه خواهران، اداره آموزش و پرورش و اداره تبلیغات اسلامی نهاوند به عنوان اعضای حقوقی و 5 نفر نیز از مدیران مؤسسات و مربیان قرآن به عنوان اعضای حقیقی عضویت دارند.
وی اهدافی که این هیئت دنبال می کند را اینگونه بر شمرد:
- شناسايي، توصيف و صورتبندي دقيق مسايل مورد نظر، ارزيابي مسايل جاري و مسايل در شرف ظهور و اراية ديدگاههاي تحليلگرايانه در خصوص آن دسته از سياستهايي كه سياستگذاران و برنامه ريزان حوزه قرآن به آن نياز دارند.
- تبديل ايدههاي كلي و شكلنگرفته و پيشنهادهاي خام به سياستها و برنامههاي دقيق و قابل اجرا در عمل براي حوزه قرآن،متناسب با زیست بوم شهرستان نهاوند.
- ايفاي نقش در بحثهاي مربوط به سياستگذاري و ارزيابي نقادانه سياستها و برنامههاي حوزه قرآن کریم در سطح کلان و منطقه.
- فراهم آوردن زمينه براي مبادلة سازندة اطلاعات و نظرات ميان چهرههاي قرآنی استان و در صورت امكان ايجاد اجماع بين آنان و همچنين فعاليت در مقام تسهيلكننده تبادل اطلاعات و آراء ميان صاحب نظران.
- شناسايي، گروه سازي و زمينه سازي تربيت نيروهاي صاحبنظر در قلمرو علوم قرآنی.
- توضيح و تفسير سياستها براي رسانهها و افكار عمومي در حوزه قرآن کریم.
- انجام مطالعات آيندهشناسي و آيندهنگاري در حوزه فرهنگی – قرآنی متناسب با زیست بوم منطقه.