https://telavat.ir/fa/%D8%AC%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D8%A7-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%85

شناسه خبر: 107636
۱۴۰۱-۱۱-۲۶ ۱۲:۱۰

جلسات قرآنی مبدا فعالیت‌های انقلابی مردم ایران بود

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: جلسات قرآنی مبدا فعالیت‌های انقلابی مردم ایران بود و به برکت قران انقلاب پیروز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم صبح یک شنبه در نشست رسالت جامعه قرآنی در عرصه جهاد تبیین که به همت اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی و اداره برنامه ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی برگزار شد، افزود: قرآن کریم قانون اساسی و کتاب انقلاب است و در کنار قرائت، باید به قوانین آن عمل کنیم.

آل هاشم با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی با اهداف و شعارهای قرآنی به پیروزی رسید، ادامه داد: به برکت قرآن، نسلی تربیت شد که به پشتوانه ایمان و اعتقاد، نظام فاسد شاهنشاهی را ساقط کردند.

وی با اشاره به اینکه جلسات قرآنی مبدا فعالیت‌های انقلابی مردم ایران بود تصریح کرد: در پیروزی انقلاب اسلامی اقشار مختلف نقش داشتند که اعتقاد قلبی آنها به مباحث اسلامی، موجب حرکت مردم به سمت آرمان‌های والای امام خمینی (ره) و پیروزی زودهنگام انقلاب اسلامی شد.

امام‌جمعه تبریز با یادآوری اینکه بعد از پیروزی انقلاب، حرکت‌های قرآنی ابتکاری زیادی شکل گرفته است افزود: به رغم این که فعالیت‌های قرآنی زیادی صورت گرفته، اما نمی‌توانیم بگوییم به همه وظایف خودمان در قبال قرآن عمل‌کرده ایم و باید کوتاهی‌های انجام شده را به صورت شایسته جبران کنیم.

فهرست