https://telavat.ir/fa/%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%88%D8%B2-%DB%B3%DB%B0-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D9%88-%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1

شناسه خبر: 103131
۱۴۰۲-۱۱-۱۶ ۱۴:۳۴

صدور مجوز ۳۰ موسسه و خانه قرآن و عترت در البرز

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز گفت: از ابتدای سال تاکنون مجوز ۳۰ موسسه و خانه قرآن و عترت در این استان صادر شده است.

جواد ملازاده، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز گفت: از ابتدای سال تاکنون مجوز ۳۰ موسسه و خانه قرآن و عترت در این استان صادر شده است.

وی افزود: این مجوزها جهت توسعه آموزش قرآن و برگزاری دوره‌های عمومی آموزش روخوانی، روانخوانی و حفظ صادر شده که پس از صدور مربیان و روحانیون متقاضی راه‌اندازی موسسات و خانه‌های قرآن و عترت، فعالیت آموزشی خود را در این خانه‌ها آغاز کردند.

این مسئول با بیان اینکه اداره تبلیغات اسلامی از خانه‌های قرآن و عترت پشتیبانی می‌کند، اظهار کرد: راه‌اندازی خانه‌های قرآن و عترت، دسترسی مردم را به مراکز آموزش قرآن آسان می‌کند. انتظار ما این است که مساجد در امر آموزش قرآن و توسعه آن بیشتر به ما کمک کنند.

ملازاده توضیح داد: این خانه‌های قرآن می‌توانند دوره‌های آموزش عمومی قرآن برگزار و برای قرآن آموزان گواهی پایان دوره صادر کنند. پس از سه سال فعالیت، در صورتی که عملکرد این خانه‌ها و تأثیرگذاری آنها مورد تأیید باشد، به مؤسسه قرآنی تبدیل می‌شوند و امکان برگزاری دوره‌های تخصصی تربیت مربی را نیز پیدا می‌کنند.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی البرز در پایان گفت: تعداد موسسات و خانه‌های قرآن و عترت البرز با در نظر گرفتن مجوزهای جدید، به ۱۱۲ رسیده است.

فهرست