پ

به گزارش اداره امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز، به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم، مراسم عزاداری، روضه خوانی و سخنرانی در طول ماههای محرم و صفر در محل مؤسسات و خانه های قرآن شهری و روستایی شهرستان الیگودرز با حضور قرآن آموزان برگزار می گردد.

حجت‌الاسلام محمودی کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز با اعلام این خبر افزود: مراکز و مؤسسات قرآنی شهرستان الیگودرز همزمان با سراسر کشور در طول دهه اول محرم و ماههای محرم و صفر با شعار “هر مرکز قرآنی یک هیئت مذهبی” مشغول به فعالیت عزاداری می باشند.

وی افزود: ماه‌های محرم و صفر فرصت مناسبی است تا علاوه بر شور حسینی، معرفت و شعور حسینی در میان عموم مردم نهادینه و تقویت شود. محمودی افزود: ذکر مصائب حادثه و قیام عاشورا علاوه بر آرامش روحی، بزرگترین درس ایثار و از خودگذشتگی برای رسیدن به قرب الهی را به انسان ها می آموزد.

وی افزود: در کنار مراسم عزاداری، برنامه های قرآنی، مسابقه، پذیرایی و توزیع غذای گرم نذری بین حاضرین و خانواده های محترم نیازمند قرآنی صورت می گیرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.