پ

حجت‌الاسلام حمید حسنی رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل تبليغات اسلامی زنجان در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان با اشاره به صدور ۲۶ فقره گواهینامه قرآن ویژه قرآن‌آموز زنجانی، گفت: این گواهینامه‌ها پس از برگزاری دوره و آزمون کتبی و شفاهی در رشته‌های روخوانی و روانخوانی سطح یک و سطح دو قرآن‌کریم در خانه قرآن روستایی بصائر واقع در روستای مشکین از توابع زنجان صادر و تحویل عبادالله محمدی مدیر خانه قرآن بصائر شد.

وی ادامه داد: این گواهینامه‌ها مربوط به کلاس‌های روخوانی و روانخوانی (۱۳ فقره گواهینامه قرائت سطح ۱ و ۱۳ فقره گواهینامه قرائت سطح ۲) بود و سایر دوره‌های آموزشی قرآن‌کریم اعم از دوره آموزش مفاهیم و قرائت سطح سه نیز به‌طور مستمر و با همکاری و تعامل شرکت‌کنندگان به‌ منظور توانمندسازی قرآنی کودکان و نوجوانان و بزرگسالان در حال اجراست.

حسنی اظهار کرد: گواهینامه پایان دوره ویژه افرادی صادر می‌شود که در دوره‌های آموزشی مؤسسات و خانه‌های قرآن تحت پوشش و مجوزدار شرکت کرده و امتياز لازم را در آزمون پايانی کسب کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.