شعبان مولایی نسب کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کوهدشت با اعلام این خبر افزود: این کارگاه به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کوهدشت و با همکاری موسسه قرآنی نورالهدی برگزار شد.
مولایی گفت: در این برنامه، حجت الاسلام ابراهیمی ، استاد تدبر در قرآن، به تبیین شیوه های صحیح تدبر در آیات الهی، اهمیت فهم عمیق مفاهیم قرآنی و نقش تدبر در ارتقای معنویت فردی و اجتماعی پرداخت.
تعمیق فرهنگ انس با قرآن، آشنایی فعالان قرآنی با روش های نوین تدبر در آیات الهی و ترویج نگاه کاربردی به مفاهیم قرآن در زندگی روزمره از اهداف برگزاری این کارگاه بود.
وی افزود: در این مراسم، حجت الاسلام ابراهیمی در خصوص آیات آل عمران و چگونگی ذریه سازی مادر حضرت مریم و حضرت فاطمه الزهرا(س) مطالبی را بیان نمودند.
وی عنوان کرد: اداره تبلیغات اسلامی از تمامی برنامه هایی که منجر به ارتقای معرفت قرآنی و گسترش فرهنگ دینی در شهرستان شود، حمایت می کند و امیدواریم استمرار این دوره ها زمینه ساز تربیت مربیان توانمند قرآنی در سطح منطقه باشد.