پ

به گزارش تلاوت از زنجان، محمد مهزیار زرینه؛ مدیر خانه قرآن هدایت گفت: به‌مناسبت ایام فاطمیه و در آستانه فرا رسیدن سالروز شهادت جانسوز حضرت فاطمه زهرا(س)، مراسم هفتگی هیئت عاشقان ثارالله صائین‌قلعه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد زرینه امام جمعه ایجرود، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوری امام جمعه صائین‌قلعه، اعضای هیئت عاشقان ثارالله و اساتید و قرآن‌آموزان خانه قرآن هدایت، همراه با تلاوت آیات وحی، سخنرانی و مرثیه‌خوانی برگزار شد.

زرینه افزود: سخنران این مراسم، امام جمعه شهرستان ایجرود بود که با تسلیت و تعزیت ایام فاطمیه، پیرامون موضوعات “قرآن، نماز، جایگاه حضرت زهرا(س) و احسان در حق پدر و مادر”، مطالب مبسوطی بیان کرد. امام جمعه ایجرود در این مراسم گفت: قرآن، برنامه زندگی است و سعادت دنیا و آخرت در عمل به آموزه‌های قرآن کریم است.

وی افزود: در قرآن کریم، احسان به والدین بسیار بااهمیت شمرده شده و هم‌ردیفِ فرمان به پرستش خدای تعالی قرار گرفته است. وی با تسلیت شهادت مظلومانه دخت نبی مکرم اسلام ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا(س) ام‌الأئمه‌اند. ایشان مادر حقیقی همه انسان‌ها و بزرگ بانوی دو سرا هستند.

امام جمعه ایجرود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بیان کرد: ایثار، شجاعت و ایستادگی، درس‌هایی هستند که از معصومین علیهم‌السلام به همه محورهای جبهه مقاومت رسیده‌اند و ان‌شاءالله پیروزی نهایی مسلمین اتفاق خواهد افتاد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.