پ

به گزارش اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، دکتر محمدحسین نیکنام، رئیس گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی در گفت و گو با خبرنگاران در کاشان، اعلام کرد که سیزدهمین کنگره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در اردیبهشت‌ماه سال آینده در کاشان برگزار خواهد شد و این رویداد می‌تواند بزرگترین اتفاق قرآنی در جامعه بهداشت و درمان کشور باشد.

دکتر نیکنام با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی، اظهار داشت: «کارهای جزیره‌ای در حوزه قرآن و عترت کافی نیست و باید به سمت طرح‌های ملی و هم‌افزایی حرکت کنیم.»

رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشکی، درباره جزئیات این کنگره توضیح داد: «فرهنگستان علوم پزشکی ۱۸ گروه علمی دارد و کارگروه گروه قرآن و عترت، به طور مستمر در زمینه ارتباط قرآن، عترت و سلامت فعالیت می‌کند. این کنگره که هر سال در بهمن‌ماه برگزار می‌شد، از دوره سیزدهم به منظور تسهیل حضور دانشگاهیان به هشتم و نهم اردیبهشت‌ماه، هم‌زمان با میلاد امام رضا (ع)، منتقل شده است.»

وی با اشاره به پیشینه معنوی کاشان، این شهر را میزبانی مناسب برای برگزاری «گرم‌ترین و پربارترین» دوره‌های این اجلاس دانست.

دکتر نیکنام اشاره کرد که اسناد نهایی حاصل از دوازدهمین کنگره با محوریت «عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت» (مانند سبک زندگی، محیط زیست و عدالت در سلامت) در کنگره کاشان ارائه خواهد شد.

علاوه بر آن، دو موضوع کلیدی و جدید خودمراقبتی در جامعه پزشکی و ترویج و تبلیغ قرآن در جامعه پزشکی به برنامه‌های کنگره کاشان اضافه شده است

این کنگره که همواره از مهمانان بین‌المللی بهره می‌برد، شامل مراسم افتتاحیه و اختتامیه خواهد بود. شب نخست به محفل قرآنی اختصاص دارد و در اختتامیه نیز از فعالان قرآنی دانشگاه و استان تجلیل به عمل می‌آید.

دکتر نیکنام در پایان تأکید کرد که هدف اصلی، فراتر رفتن از نشست‌های محدود و تبدیل این فعالیت‌ها به «کارهای بزرگ و مگاپروژه‌هایی در شأن قرآن» است و نقش رسانه‌ها در انتقال تجارب موفق و تقویت ارتباطات قرآنی (حتی با مراکز قرآنی خارج از کشور مانند عتبه حسینیه) بسیار حیاتی است.

خبرنگار: روح اله باقری

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.