پ

به گزارش ایرنا از سازمان دارالقرآن الکریم مهدی شکری امروز، سه شنبه ۱۸ دی با اعلام خبر برگزاری دوره های فشرده برای تربیت معلم تدبر در قرآن گفت: در این دوره‌ها که در دو مرحله حضوری و یک مرحله غیرحضوری و مجازی برگزار می‌شود، در مجموع ۳۴۰ نفر از برگزیدگان و فعالان قرآنی با سابقه در عرصه آموزش علوم و معارف قرآنی از ۲۶ استان کشور در قالب ۱۵ دوره آموزشی مجزا به میزبانی ۱۵ استان کشور به صورت هم‌زمان حضور دارند.

وی افزود: این دوره‌ها که اولین دوره‌های تربیت معلّم تدبر نخبگانی پس از تدوین آئین‌نامه‌های آموزشی تدبر توسط سازمان دارالقرآن الکریم محسوب می‌شود، با هدف تأمین و تربیت کادرهای آموزشی با استفاده از ظرفیت زیست‌بوم‌ مناطق مختلف کشور و در راستای توسعه آموزش‌های عمومی تدبر برگزار می‌شود.

شکری اضافه کرد: اجرای این دوره‌ها با بهره‌گیری از اساتید مجرب و برجسته کشوری و همکاری دو مؤسسه با سابقه و تخصصی «تدبر در کلام وحی» مشهد و «تدبر در قرآن و سیره» قم با همکاری ادارات کل تبلیغات اسلامی برنامه‌ریزی شده است.

دوره‌های فشرده تربیت معلم تدبر در قرآن آغاز شد
 محمد شکری؛ معاون سازمان دارالقرآن الکریم

وی ادامه داد: در مرحله نخست این دوره‌ها، شرکت کنندگان به موازات آشنایی با اهداف و روند دوره، با مبادی، مبانی و روش تدبر در قرآن آشنایی پیدا خواهند کرد و پس از آن در روندی حدوداً دو ماهه، با تلفیقی از آموزش‌های مجازی و حضوری آشنا خواهند شد.

شکری افزود: در این مرحله، یعنی مرحله دوم، شرکت کنندگان علاوه بر تدبر در سوره‌های سه جزء پایانی قرآن کریم و شیوه‌های طرح درس نویسی و مباحث تخصصی، در زمینه روش‌های تدریس با حضور و راهنمایی اساتید به صورت حضوری، کارورزی خواهند داشت و در ادامه با استفاده از فرصت ماه مبارک رمضان با تثبیت و تعمیق آموخته‌های خود، آمادگی لازم را برای حضور در آزمون‌های پایانی کسب می‌کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.