به گزارش تلاوت از لرستان، رشید آزاد الواری، کارشناس قرآنی، از برگزاری محفل نورانی انس با قرآن کریم در شهرستان سلسله خبر داد. این محفل به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر با مدیریت خانم پاپی زاده در جلسه قرآن حضرت زهرا (س) برگزار شد. در این محفل، شرکتکنندگان با مطالعه و دانش قرآنی، به بیان معارف و ارزشهای قرآن کریم بهطور زنده و عاطفی پرداختند.
خانم پاپی زاده، مدیریت محفل، در این جلسه ضمن تشکر از تلاشهای زودپردازانهٔ شرکتکنندگان، به بیان اهمیت انس با قرآن اشاره کرد و گفت: «قرآن کریم، کتابی مقدس و کامل و الهی است که معارف و ارزشهای آن برای انسانها در مسیر رشد و تعالی قرار میدهد». او همچنین از تلاشهای زودپردازانهٔ این افراد قدردانی کرد و بر ضرورت تلاش بیشتر و ادامه کارهای ارزشمند تاکید نمود.
آزاد الواری در پایان ابراز امیدواری کرد که با ادامه اینگونه محافل، فضایی پر معنویت و انس با قرآن در بین مردم ایجاد شود و نسل جوان به خوبی با فرهنگ قرآن آشنا گردد