پ

به گزارش خبرنگار مهر، نشست رؤسای کمیته قرارگاه خادمان و یاوران قرآنی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و رؤسای کمیته‌های ۱۸ گانه این قرارگاه در سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست خسروی دستیار رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و قائم مقام قرارگاه خادمان و یاوران قرآنی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری نسبت به اجرای کمک‌های مؤمنانه و مواسات در سطح کشور بیان کرد: اولین نشست رؤسای کمیته‌های خادمان و یاوران قرآنی تحت عنوان قرارگاه خادمان و یاوران قرآنی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی آبان سال ۹۹ با حضور فعالان حوزه فرهنگ، ورزش، اصناف و سایر علاقمندان به قرآن کریم آغاز شد و در طول چند ماه گذشته، فعالیت‌ها و خدمات بسیار ارزنده ای در حوزه کمک‌های مؤمنانه و مواسات توسط این قرارگاه به مرحله عمل رسیده است.

وی با اشاره به دومین نشست رؤسای کمیته‌های خادمان و یاوران قرآنی با هدف ارائه گزارش فعالیت‌های صورت گرفته و همچنین تنظیم راهبردهای لازم جهت اجرای فعالیت‌های مورد در سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: با در نظر گرفتن شرایط کرونایی به دنبال ایجاد راهکارهای لازم جهت توسعه امر مواسات هستیم.

دستیار رئیس سازمان دارالقرآن الکریم اشاره کرد: این قرارگاه بر اساس میزان آسیب‌های اجتماعی در هر استان وارد عمل شده و متناسب با میزان ظرفیتی که در اختیار دارد، نسبت به شناسایی و رفع مشکلات مورد نظر اقدامات لازم را از مرحله شناسایی تا مرحله حل مشکل دنبال می‌نماید. در حال حاضر با توجه به شرایط کرونایی، عمده فعالیت‌های این قرارگاه متمرکز استان تهران شده است و تاکنون خدمات معیشتی از جمله تهیه جهیزیه، آزادی زندانیان و … توسط این قرارگاه صورت پذیرفته و در بعضی از استان‌ها نیز دنبال می‌شود.همچنین این قرارگاه متشکل از هجده کارگروه و هر کارگروه مزین به نام یکی از شهدا می‌باشد و انتخاب نام شهدا برای هر کارگروه بر اساس علاقمندی رؤسای هر گروه در راستای اجرای برنامه‌های مورد صورت پذیرفته است.

ایجاد راهکار بر اساس آموزه‌های قرآنی، امروزه نیاز مبرم جامعه است

تبلیغ و ترویج آموزه‌ها و تعلیمات دینی و قرآنی فقط وظیفه قشر روحانی و طلبه نیست

در این نشست حجت الاسلام اخوان صباغ رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و رئیس قرارگاه خادمان و یاوران قرآنی ضمن خوش آمدگویی و ابزار خرسندی نسبت به حضور فعالان و پیشکسوتان حوزه‌های مختلف فرهنگی، ورزشی، صنوف و … با اشاره به سیاستهای سازمان دارالقرآن الکریم در حوزه آموزش‌های قرآنی از جمله قرائت، حفظ و… تصریح کرد: هدف از تشکیل این نشست و این کارگروه، تمرین جمعی و گروهی نسبت به اجرای دستورات قرآنی با هدف تبلیغ و ترویج آموزه‌های قرآن در جامعه و طبقات مختلف مردم است.
وی با اشاره به اجرای اینگونه فعالیت‌ها به عنوان تکلیف دینی و مسلمانی تصریح کرد: قرآن متعلق به همه آحاد جامعه است و همه باید نسبت به اجرای دستورات قرآن کریم حساسیت و دغدغه مند باشند. رئیس سازمان دارالقرآن با اشاره به امر تبلیغ و ترویج قرآن کریم در جامعه اظهار کرد: تبلیغ و ترویج آموزه‌ها و تعلیمات دینی و قرآنی فقط وظیفه قشر روحانی و طلبه نیست و همه مردم باید در مسیر تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی قدم بردارند فلذا مهمترین شعار سازمان تبلیغات اسلامی، مردمی کردن تبلیغات است. رویکرد مردمی کردن تبلیغات از بستر خانواده آغاز گشته و در همه طبقات و اصناف جامعه باید جریان داشته باشد. لذا لازم است همه اصناف بر اساس ظرفیتی که در اختیار دارند در مسیر تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی قدم برداشته و تعلیمات قرآنی و فعالیت‌های خیر را توسعه دهند. فعالیت‌های خیر باید با اتکای به رهنمودهای قرآن و اهل بیت علیهم السلام باشد تا اثرات آن در جامعه پدیدار شود. وی در خاتمه ضمن تشکر از فعال شدن فعالیت‌های قرآنی و خیرانه در صنوف، به حفظ و توسعه این اینگونه فعالیت‌ها تأکید نمود.

ایجاد راهکار بر اساس آموزه‌های قرآنی، امروزه نیاز مبرم جامعه است

ایجاد راهکار بر اساس آموزه‌های قرآنی، امروزه نیاز مبرم جامعه است

در ادامه این نشست، حجت الاسلام حریزوای قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی ضمن ابراز خشنودی از حضور در این نشست با اشاره آیه ۸۳ سوره مبارکه قصص تصریح کرد: آن چیزی که موجب ماندگاری کار خیر می‌شود، داشتن تواضع، ریا نداشتن، خلوص در عمل و به دنبال برتری نبودن در انجام کاری است.
وی با اشاره به تعلیمات قرآن کریم در حوزه انفاق بیان کرد: باید به دنبال راهکار در اجرای دستورات قرآنی باشیم. ایجاد راهکار بر اساس آموزه‌های قرآنی، امروزه نیاز مبرم جامعه است و غفلت از این موضوع موجب ایجاد فاصله میان مردم و دین خواهد شد.
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به تحولات جامعه در حوزه آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: ریشه آسیب‌های اجتماعی در عدم عمل به دستورات و تعلیمات قرآنی و عدم توجه به راهکارهایی است که توسط قرآن کریم ارائه شده است.
حجت الاسلام حریزاوی ضمن تأکید بر نگاه جامع به امر انفاق در حوزه آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی، انجام مطالعه و ایجاد راهکارهای خوب با اتکای بر اجرای روش‌های خوب را نیز مورد تأکید قرار داد.
در پایان این نشست، اعضای شورای سیاستگذاری قرارگاه خادمان و یاوران قرآنی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به انتخاب رؤسای کمیته‌های این قرارگاه انتخاب شدند.

قرارگاه خادمان و یاوران قرآنی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در آبان ماه سال ۱۳۹۹ به همت سازمان دارالقرآن الکریم، با بهره گیری از ظرفیت پیشکسوتان، هنرمندان، ورزشکاران و اصناف مختلف و با هدف مواسات و کمک‌های مومنانه آغاز به کار کرد و تا کنون خدمات مختلفی را در حوزه‌های یاد شده در سطح کشور به مردم نیازمند و اقشار ضعیف و کم برخوردار جامعه ارائه نموده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.