پ

محمد رمضانی فرد، پشتیبان منطقه شماره یک سازمان دارالقرآن الکریم، از انعقاد تفاهم نامه مشترک همکاری و هم‎افزایی فعالیت‎های قرآنی در سه استان خراسان شمالی، جنوبی و رضوی خبر داد.

وی در توضیح این خبر گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و همچنین تاکیدات رئیس محترم سازمان تبلیغات اسلامی، در ابلاغ سیاست های کلان ادارات کل تبلیغات اسلامی در سال 1404؛ که در آن به هم‎افزایی و همکاری میان دستگاهی به عنوان یکی از کلان برنامه های سیاست‎های ابلاغی سال 1404  ادارات کل تبلیغات اسلامی اشاره شده است، این اقدام در سازمان دارالقران الکریم به صورت ویژه ای انجام شد و استان‎های کشور به 9 منطقه هم‎افزا و هم‎گرا  تقسیم شدند و هر کدام از این مناطق در برگیرنده و پشتیبانی کننده و به عنوان یک ابزار موثر در ایجاد هم افزایی و همگرایی فعالیت های قرآنی در میان ادارات کل تبلیغات اسلامی و همچنین ادارت امور قرآنی استان‏ها خواهند بود.

پشتیبان منطقه شماره یک سازمان دارالقرآن الکریم که شامل استانهای خراسان جنوبی، خراسان شمالی و خراسان رضوی می باشد ادامه داد: در این خصوص جلسه ای با حضور مدیران کل تبلیغات اسلامی، تعدادی از معاونین فرهنگی و همچنین روسای ادارات قرآنی سه استان، به میزبانی استان خراسان جنوبی و در شهرستان فردوس که یکی از شهرستان های  قرآنی استان خراسان جنوبی می باشد برگزار و  تفاهم نامه‎ای که از مدتها قبل آماده شده بود، به امضاء مدیران کل تبلیغات اسلامی این استان ها رسید و به صورت سه جانبه بین مدیران کل مبادله گردید.

رمضانی فرد افزود:  هدف از امضای این تفاهم نامه این است که چنانچه احیانا ضعفی در یکی از استان ها در هر بخشی همچون ساختار، نیروی انسانی، نرم افزار و سخت افزار وجود داشته باشد،  همگرایی و هم افزایی دیگر استان‎ها  بتواند به مدد فعالیت های قرآنی استان مربوطه  آمده و برنامه های قرآنی مشترک که ماحصل خلاقیت و ایده پردازی و همچنین ابلاغ رسمی سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان دار القران الکریم است به صورت مشترک در میان هر سه استان رقم بخورد.

وی گفت: اهدافی که برای تفاهم نامه مذکور  در نظر گرفته شد به طور کلی شامل ابلاغیه مورخ بیست و پنجم آذر ماه 1403 رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به ادارات کل تبلیغات اسلامی استانها بود که این ابلاغیه بر اساس کلان پروژه ها و سیاست های کلی سازمان تبلیغات اسلامی به تمامی استان ها ارسال شده بود و ما سعی کردیم به اهدافی که در این تفاهم نامه قید شده رنگ و بوی قرآنی بدهیم و این سیاست ها را در قالب فعالیت های قرآنی به عنوان یک کلان هدف و کلان پروژه در این سه استان اجرایی نماییم.

وی در پایان گفت: مقرر شد که در ذیل این تفاهم نامه بابت برنامه های کلی و جزئی که از طرف سازمان تبلیغات اسلامی و یا سازمان دارالقران الکریم به صورت رسمی ابلاغ می شود، قراردادهایی تنظیم و برنامه هایی که حاصل ایده و خلاقیت‌‌های رؤسای ادارات امور قرآنی هر سه استان می باشد نیز در طول سه سال آینده به امضاء رسیده و برنامه های مشترک، با استفاده از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، ساختارهای موجود و همچنین نیروی انسانی متخصص هر سه استان با کیفیت و کمیت بیش از گذشته برگزار شود.

رمضانی فرد اظهار امیدواری کرد که بر اساس این تفاهم نامه سه جانبه بتوانیم فعالیت های قرآنی هر سه استان را به صورت همگرا و با یک هدف هم افزا دنبال کنیم  که ما حصل این تفاهم نامه برخورداری از همه ظرفیت ها در این استان ها باشد.

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.